Tour Category: Trailreizen

Trailreis Lavaredo Ultratrail
Tour
25 t/m 28 juni 2020
30 personen

Trailreis Lavaredo Ultratrail

Een legendarische race vanuit het sfeervolle Italiaanse Cortina d'Ampezzo. De Dolomieten op haar best! Google maar eens op Tre Cime di Lavaredo: de letterlijk en figuurlijke hoogtepunt passages van deze trail. Ruige kalksteenwanden, steile pieken, grillige bergen en trails om je vingers bij af te likken.

Graatjes-Paadjes tour Zwitserland
Tour
2 t/m 7 augustus 2019
15 personen

Graatjes-Paadjes tour Zwitserland

Een unieke trailrunreis over technische graatjes en Zwitserlands meest prachtige paadjes. We gaan steil klimmen en dalen, maar genieten ook van azuurblauwe meren en adembenemende vergezichten. In 4 loopdagen leg je maar liefst 100 kilometer af met 7800 D+/D-(!). We slapen onder andere in berghotels en onze bagage wordt vervoerd.

High Atlas Trail traverse
Tour
09 t/m 16 mei 2020
18 personen

High Atlas Trail traverse

Marokko is een prachtig land met ongekende mogelijkheden om te trailen. Op nog geen uur rijden van het overweldigende Marrakech begint deze pittige trailrunreis. In zes dagen trailen we via de droge Agafay woestijn op 500 meter hoogte naar de top van noord Afrika, de 4167 meter hoge besneeuwde Toubkal. De dagafstanden variëren van 25 tot 40 km en het maximale aantal hoogtemeter is 3000D+ per dag.

Trailreis Eiger Ultra Trail 2019
Tour
18 t/m 21 juli 2019
20+ personen

Trailreis Eiger Ultra Trail 2019

Zin in een gezellig en uitdagend buitenlands trailrunning avontuur? MudSweatTrails biedt je een unieke gelegenheid om met een groep trailrunners uit Nederland en België samen een geweldig loopweekend te beleven in Grindelwald – Zwitserland. In 2015 werd de Eiger Ultra Trail door RunnersWorld Magazine uitgeroepen tot mooiste race ter wereld.

Dolomiti di Brenta Trail
Tour
5 t/m 8 september 2019
28 personen

Dolomiti di Brenta Trail

Een race net na de zomervakanties in een geweldig mooi stuk van de Brenta Dolomieten. Met een 45 km en een 64 km afstand twee stevig uitdagende afstanden. De verblijfplaats is het sfeervolle Molveno, op 5 minuten van de start-finish én het meer van Molveno.

Diagonal de Mallorca
Tour
12 t/m 19 oktober 2019
18 personen

Diagonal de Mallorca

Zomer in de herfstvakantie? Ga met ons mee naar Mallorca! In 7 dagen verkennen we het eiland in een diagonaal. We slapen op 2 verschillende locaties en starten onze dagtocht elke keer op een andere plek. We starten in het noordwesten van Mallorca, lopen dwars door het Tramuntana gebergte en eindigen in het zuidwesten van het eiland. De reis bestaat uit 6 etappes tussen de 15 en 34 km lang met een gemiddelde van 850 hoogtemeters per dag.

UTMB trailreis
Tour
26 juni - 4 juli 2020
18 personen

UTMB trailreis

Een pittige, maar prachtige week! We rennen in 7 dagen om het Mont Blanc massief onder begeleiding van een international mountain leader, waarbij we globaal de route van de Ultra Trail du Mont Blanc volgen. Je moet wel van een beetje afzien houden, maar dan word je rijkelijk beloond tijdens deze grandioze trailweek!

Trailreis Lanzarote
Tour
12 t/m 19 januari 2020
16 personen

Trailreis Lanzarote

In de winter trailen in shorts en shirts? Een super trainingsweek om het jaar goed te starten.  In het programma zijn 7 trailrunning trainingen opgenomen. Je kunt zelf bepalen hoe intensief je de week wilt maken, met in de meest complete versie een totaal van 130 kilometer en ruim 6.000 hoogtemeters.