Tour Category: Trailreizen

Trailreis Waddentrail
Tour
19 t/m 24 september 2021
16 personen

Trailreis Waddentrail

Ben jij klaar voor een uniek trailavontuur in Nederland? In zes dagen verkennen we de mooiste trails van de Waddeneilanden. Overnachten doen we op de Spes Mea, een traditionele platbodem die ons ook van eiland naar eiland brengt. Met variabele dagafstanden nemen wij je mee door woeste duinen, uitgestrekte standvlaktes, door authentieke Waddendorpen, over kronkelige bospaden en met natte voeten door de kreken. Een grote glimlach is gegarandeerd!

Trailreis Auvergne
Tour
5 t/m 10 juni 2021
8 personen

Trailreis Auvergne

Gedurende 5 dagen rennen we afwisselende tochten over de vulkanen van de Auvergne: over graatjes, door vulkaankraters, tussen intens groene bossen en over bloeiende bergweides. 's Avonds doen we ons tegoed aan de Franse streekgerechten. De dagafstanden liggen tussen de 15 en 24 km en het maximale hoogtepercentage is 1300D+ op een dag.

Trailreis Lavaredo Ultratrail
Tour
24 t/m 27 juni 2021
30 personen

Trailreis Lavaredo Ultratrail

Een legendarische race vanuit het sfeervolle Italiaanse Cortina d'Ampezzo. De Dolomieten op haar best! Google maar eens op Tre Cime di Lavaredo: de letterlijk en figuurlijke hoogtepunt passages van deze trail. Ruige kalksteenwanden, steile pieken, grillige bergen en trails om je vingers bij af te likken.

Trailreis Eiger Ultra Trail 2022
Tour
14 t/m 17 juli 2022
20+ personen

Trailreis Eiger Ultra Trail 2022

Zin in een gezellig en uitdagend buitenlands trailrunning avontuur? MudSweatTrails biedt je een unieke gelegenheid om met een groep trailrunners uit Nederland en België samen een geweldig loopweekend te beleven in Grindelwald – Zwitserland. In 2015 werd de Eiger Ultra Trail door RunnersWorld Magazine uitgeroepen tot mooiste race ter wereld.

Dolomiti di Brenta Trail
Tour
9 t/m 12 september 2021
28 personen

Dolomiti di Brenta Trail

Een race net na de zomervakanties in een geweldig mooi stuk van de Brenta Dolomieten. Met een 45 km en een 64 km afstand twee stevig uitdagende afstanden. De verblijfplaats is het sfeervolle Molveno, op 5 minuten van de start-finish én het meer van Molveno.

Trailen door Parc National des Ecrins
Tour
18 t/m 24 juli 2021
14 personen

Trailen door Parc National des Ecrins

Het Parc National des Ecrins is één van Frankrijks oudste nationale parken: een ruig en ontoegankelijk berggebied . De Barre des Ecrins is zelfs 4101 meter hoog. Toeristisch is het echter nauwelijks ontgonnen. De paden zijn klein en verlaten, de fauna en flora kleurrijk, de uitzichten niet verstoord door infrastructuur, het landschap afwisselend. Kortom: de rust is voelbaar. Tijdens deze week rennen we over klassieke, verborgen en bijna onzichtbare trails van dit unieke berggebied.

Trailreis Lanzarote
Tour
15 t/m 22 januari 2022
18 personen

Trailreis Lanzarote

In de winter trailen in shorts en shirts? Een super trainingsweek om het jaar goed te starten.  In het programma zijn 7 trailrunning trainingen opgenomen. Je kunt zelf bepalen hoe intensief je de week wilt maken, met in de meest complete versie een totaal van 130 kilometer en ruim 6.000 hoogtemeters.