Tour Category: Trailreizen

Eiger Ultra Trail – 8 t/m 12 juli 2021
Tour
4 dagen
30 personen

Eiger Ultra Trail – 8 t/m 12 juli 2021

Wegens succes herhaald: op kleinschalige wijze lopen we het originele parcours van de Eiger Ultra Trail 16 km (10 juli) en 35 km (11 juli) of 51 km (10 juli). Geen massaal evenement, wél een gezamenlijk gevoel van samen aan de startlijn staan én het delen van de finishervaring!

Trailreis Canyons Pyreneeën
Tour
26 september t/m 3 oktober 2020
12 personen

Trailreis Canyons Pyreneeën

Dit is een unieke trailrunreis door een ruig canyon landschap welke nog nooit eerder is georganiseerd. Vanuit de pre-Pyreneeën rennen we door smalle kloven, over heuvelruggen en langs weelderig begroeide rivieren naar de één van de mooiste en diepste canyons van Europa in het hart van de Spaanse Pyreneeën. Deze trailreis is zes dagen rennen in grote verwondering en met oogstrelende uitzichten.

Trailreis Waddentrail
Tour
20 t/m 25 september 2020
16 personen

Trailreis Waddentrail

Ben jij klaar voor een uniek trailavontuur in Nederland? In zes dagen verkennen we de mooiste trails van de Waddeneilanden. Overnachten doen we op de Spes Mea, een traditionele platbodem die ons ook van eiland naar eiland brengt. Met variabele dagafstanden nemen wij je mee door woeste duinen, uitgestrekte standvlaktes, door authentieke Waddendorpen, over kronkelige bospaden en met natte voeten door de kreken. Een grote glimlach is gegarandeerd!

Trailreis Auvergne
Tour
31 mei t/m 5 juni 2020
8 personen

Trailreis Auvergne

Gedurende 5 dagen rennen we afwisselende tochten over de vulkanen van de Auvergne: over graatjes, door vulkaankraters, tussen intens groene bossen en over bloeiende bergweides. 's Avonds doen we ons tegoed aan de Franse streekgerechten. De dagafstanden liggen tussen de 15 en 24 km en het maximale hoogtepercentage is 1300D+ op een dag.

Graatjes-Paadjes tour Zwitserland
Tour
7 t/m 12 augustus 2019
15 personen

Graatjes-Paadjes tour Zwitserland

Een unieke trailrunreis over technische graatjes en Zwitserlands meest prachtige paadjes. We gaan steil klimmen en dalen, maar genieten ook van azuurblauwe meren en adembenemende vergezichten. In 4 loopdagen leg je maar liefst 100 kilometer af met 7800 D+/D-(!). We slapen onder andere in berghotels en onze bagage wordt vervoerd.

Trailreis Eiger Ultra Trail 2021
Tour
15 t/m 18 juli 2021
20+ personen

Trailreis Eiger Ultra Trail 2021

Zin in een gezellig en uitdagend buitenlands trailrunning avontuur? MudSweatTrails biedt je een unieke gelegenheid om met een groep trailrunners uit Nederland en België samen een geweldig loopweekend te beleven in Grindelwald – Zwitserland. In 2015 werd de Eiger Ultra Trail door RunnersWorld Magazine uitgeroepen tot mooiste race ter wereld.

Diagonal de Mallorca
Tour
12 t/m 19 oktober 2019
18 personen

Diagonal de Mallorca

Zomer in de herfstvakantie? Ga met ons mee naar Mallorca! In 7 dagen verkennen we het eiland in een diagonaal. We slapen op 2 verschillende locaties en starten onze dagtocht elke keer op een andere plek. We starten in het noordwesten van Mallorca, lopen dwars door het Tramuntana gebergte en eindigen in het zuidwesten van het eiland. De reis bestaat uit 6 etappes tussen de 15 en 34 km lang met een gemiddelde van 850 hoogtemeters per dag.

UTMB trailreis
Tour
26 juni - 4 juli 2020
18 personen

UTMB trailreis

Een pittige, maar prachtige week! We rennen in 7 dagen om het Mont Blanc massief onder begeleiding van een international mountain leader, waarbij we globaal de route van de Ultra Trail du Mont Blanc volgen. Je moet wel van een beetje afzien houden, maar dan word je rijkelijk beloond tijdens deze grandioze trailweek!

Trailreis Lanzarote
Tour
17 t/m 24 januari 2021
18 personen

Trailreis Lanzarote

In de winter trailen in shorts en shirts? Een super trainingsweek om het jaar goed te starten.  In het programma zijn 7 trailrunning trainingen opgenomen. Je kunt zelf bepalen hoe intensief je de week wilt maken, met in de meest complete versie een totaal van 130 kilometer en ruim 6.000 hoogtemeters.