Trailen door Parc National des Ecrins

Trailen door Parc National des Ecrins

Het Parc National des Ecrins is één van Frankrijks oudste nationale parken: een ruig en ontoegankelijk berggebied . De Barre des Ecrins is zelfs 4101 meter hoog. Toeristisch is het echter nauwelijks ontgonnen. De paden zijn klein en verlaten, de fauna en flora kleurrijk, de uitzichten niet verstoord door infrastructuur, het landschap afwisselend. Kortom: de rust is voelbaar. Tijdens deze week rennen we over klassieke, verborgen en bijna onzichtbare trails van dit unieke berggebied.

De dagafstanden liggen tussen de 12 en 23 km. De maximale hoogteverschillen op een dag zijn 18500 meter klimmen en dalen. We verblijven zes nachten in een comfortabele gite, op basis van 4 persoons kamers waarbij ontbijt en diner zijn inbegrepen. Voor een lunchpakket onderweg wordt gezorgd. Ook nemen we tijd voor theorie; veiligheid, navigatie, routeplanning & training.

Onze reisvoorwaarden

De reisvoorwaarden voor deze trailreis worden ontleend aan de reisvoorwaarden van 360° Explore. Documentlink: Algemene reis voorwaarden 360° Explore.

Voer uw vraag en contactgegevens in en wij nemen contact met u op.

Naam (vereist)

Email (vereist)

Telefoonnummer (vereist)

Uw vraag

Uw bericht

Boeken

Boekingen voor de Trailreis Canyons Pyreneeën verlopen via de website van 360° Explore. Trailen door parc national des ecrins 

 

Leave a Review

Your email address will not be published.