Eiger Ultra Trail – 8 t/m 12 juli 2021

Eiger Trail 16 / 35 km of Eiger Ultra Trail 51 km

 

Wegens succes herhaald: op kleinschalige wijze lopen we het originele parcours van de Eiger Ultra Trail 16 km (10 juli) en 35 km (11 juli) of 51 km (10 juli). Geen massaal evenement, wél een gezamenlijk gevoel van samen aan de startlijn staan én het delen van de finishervaring!

 

Programma

Donderdag 8 juli: aankomst Grindelwald
Gezamenlijke maaltijd

Vrijdag 9 juli: we maken een verkennende bergwandeling en verzorgen in samenwerking met de Eiger Ultra Trail organisatie, de ‘racebriefing’. Daarbij krijg je uitleg over het parcours, de veiligheidsinstructies en ontvang je van ons ook de tracker en startnummer die je gebruikt tijdens je ‘race’.

Zaterdag 10 juli starten de 16 km en de 51 km lopers. De 35 km lopers genieten een rust dag en hebben uiteraard de mogelijkheid om de 51 km lopers te supporten en / of de Zwitserse bergen verder te ontdekken.

Zondag 11 juli zijn de rollen omgedraaid. De 35 km lopers staan aan de startlijn en de 51 km lopers hebben nu de mogelijkheid te herstellen, te supporten of de bergen in te trekken.

Je ontvangt een tracker van ons zodat we (en het thuisfront) je gedurende de race kunnen volgen. Aan de finish (in het dorp van Grindelwald) ontvang je van ons een unieke finishersmedaille.

 

Inclusief:

* Verblijf 8 tm 12 juli in moderne en centraal gelegen locatie
* Verblijf o.b.v. tweepersoons kamers
* Alle kamers voorzien van badkamer
* Gezamenlijk ontbijten en dineren (op het terras buiten of bij minder weer binnen in 1 van de zalen)
* Avondeten op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag
* Ontbijt op vrijdag, zaterdag, zondag, maandag
* Optie tot vroeg ontbijt op zaterdag en zondag
* Wandeling over deel van het parcours op vrijdag
* Voorbereiding: briefing over materiaal in Store
* Voorbereiding: algemeen trainingsschema E35 en E51. Combinatie Trailen, kracht en mobiliteit
* Briefing in Grindelwald ism EUT organisatie over veiligheid, parcours, tracking, verzorging
* Tracking beschikbaar voor veiligheid deelnemers en updaten supporters
* Support ter plaatse door 4 personen crew
* Startnummer, inclusief routeinformatie
* Finishersmedaille en finishersdrankje
* Fysio ter plekke om deelnemers op donderdag / vrijdag bij te staan
* Racedag E35 op 11 juli
* Racedag E51 op 10 juli
* Parkeren op locatie mogelijk tegen 5 CHF per dag

DEELNEMER EN AANSPRAKELIJKHEID

– Elke deelnemer aan deze reis dient te beschikken over een goede conditie. En dient ervaring te hebben met het lopen in off-road terrein (heuvels, smalle paden, oneffenheid, modder etc.).
– De deelname is geheel op eigen risico en verantwoording. De reisorganisatie kan niet worden aangesproken voor opgelopen schade of eventuele blessures.

– MudSweatTrails is, behoudens haar verantwoordelijkheid voor de wet, op geen enkele wijze verantwoordelijk of (geldelijk) aansprakelijk voor ongevallen en/of ziekte van deelnemers, voor verlies van bezittingen of elk ander door de deelnemer beweerdelijk geleden nadeel.

GELDIGHEID

– Deze aanbieding is geldig tot en met 17 juni 2021 of tot het maximum aantal deelnemers is bereikt.

ANNULERING

– Annulering van deze reis door de deelnemer is mogelijk tot en met 15 juni 2021 met 50% restitutie. Na die datum vindt bij annulering geen restitutie meer plaats.

– Een wijziging (naam of afstand) kan tot en met 17 juni worden doorgevoerd.

– In geval van extreme (weers-)omstandigheden is MudSweatTrails gerechtigd de race te verplaatsen of te annuleren. Er vindt dan geen restitutie van het deelnamepakket meer plaats. Er bestaat dan ook geen recht op vergoeding van (im)materiële schade.

– Aanbevolen wordt een reisverzekering af te sluiten in het geval zich een blessure of andere aangelegenheid voordoet die de deelname onmogelijk maakt. Advies is de voorwaarden te controleren bij je verzekeraar.

VERVOER EN ACCOMMODATIE

– De reis (auto / trein / vliegtuig) naar Grindelwald vindt op eigen gelegenheid plaats.

– Wijziging of annulering van de door de reiziger geboekte reis (autoreis / treinreis / vlucht) vindt buiten de verantwoordelijkheid van MudSweatTrails plaats. Restitutie op het geboekte reispakket is dan ook niet mogelijk. Advies is een reisverzekering inclusief annuleringsverzekering af te sluiten.

– De verblijfsaccommodatie in Grindelwald e.o. wordt door de deelnemer zelf geboekt.

– Wijziging of annulering van de door de reiziger geboekte accommodatie vindt buiten de verantwoordelijkheid van MudSweatTrails plaats. Restitutie op het geboekte reispakket is dan ook niet mogelijk. Advies is een reisverzekering inclusief annuleringsverzekering af te sluiten.

REISADVIES

– MudSweatTrails baseert zich voor wat betreft het reisadvies op de berichten van het Ministerie van Buitenlandse Zaken: https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen Ten tijde van het afreizen richting Grindelwald (uiterlijke datum 4 juni 2021) dient de code geel of groen te zijn om genoemde Trailreis door te laten gaan.  Mocht dit niet zo zijn, wordt de reis geannuleerd en wordt er gekeken naar alternatieve data.

– Bij het eventueel, door het Ministerie van Buitenlandse Zaken, uitbrengen van een negatief reisadvies ten tijde van het afreizen of het verblijf ter plaatse, dient de  reiziger logistiek zelf zorg te dragen én de kosten te dragen voor zijn / haar reis terug naar zijn / haar woonplaats.

TIJDENS DE RACE

– Dient de lopers zich te houden aan de op voorhand gedeelde instructies. Welke worden gedeeld tijdens de briefing op vrijdag 9 juli in Grindelwald. Hieronder vallen het meenemen van de verplichte items voor tijdens een bergrace, het dragen (en aanzetten) van een tracker als ook het bereikbaar zijn d.m.v. een mobiele telefoon.

VRAGEN

Heb je interesse of vragen? Mail naar trailreizen@mudsweattrails.nl. We maken er een waanzinnig leuke en uitdagende trip met elkaar van!

Voer uw vraag en contactgegevens in en wij nemen contact met u op

Naam (vereist)

Email (vereist)

Telefoonnummer (vereist)

Uw vraag

Uw bericht

Details Prijs Aantal:
EUT2020, 1 deelnemer 16 KM Trail o.b.v. 2 persoonskamerToon details + €695,00 (EUR)  
EUT2020, 1 deelnemer 35 KM Trail o.b.v. 2 persoonskamerToon details + €695,00 (EUR)  
EUT2020, 1 deelnemer 51 KM Trail o.b.v. 2 persoonskamerToon details + €695,00 (EUR)  

Leave a Review

Your email address will not be published.