Trailreis Lavaredo Ultratrail

De Lavaredo Ultratrail

De Lavaredo Ultra Trail is één van die unieke races die je als bergtrailer een keer wil ervaren. Van 24 t/m 27 juni organiseren we een reis naar deze race. Startnummers zijn beschikbaar in vier verschillen afstanden:
De vergevorderde ultra trailer kan genieten van het 120km parcours met ongeveer 6.000 hoogtemeters.
De Ultra Dolomites is een 50 mijler (80km) met 4.100 hoogtemeters; een échte ultra dus!
De Cortina Trail van 48km met 2.600 hoogtemeters is voor de trailer die de stap wil maken van laagland naar de bergen.
De Cortina Skyrace, met 20km en 1.000 hoogtemeters, zorgt ervoor dat iedereen op zijn manier de Dolomieten kan gaan ervaren!

De Lavaredo Ultra Trail wordt samen met races als de Madeira Ultra Trail en de Eiger Ultra Trail gezien als mooiste races van Europa. Het aanbod is op basis van eigen vervoer samengesteld. We maken gebruik van een sfeervol en comfortabel hotel dat op steenworp ligt van het bruisende bergdorp Cortina d’Ampezzo. Hiermee kun je je als loper ontspannen richten op je race en maak je veel mee van de sfeer die er rond de start-finish van alle afstanden wordt neergezet. 

Met dit pakket bieden we je de mogelijkheid om gezamenlijk met je reisgenoten voor te bereiden. MudSweatTrails levert een gegarandeerd startbewijs als je je inschrijft voor ons reispakket (tot 31 december of zolang de voorraad startnummers per afstand strekt). 

De reis in hoofdlijnen:

 • Een gegarandeerd startbewijs voor de door jou gekozen afstand (normaal gesproken loterij).
 • Drie overnachtingen (van 25-27 juni) in comfortabel hotel (op basis van tweepersoonskamer), op loopafstand van het centrum van Cortina d’Ampezzo.
 • Parkeren bij het hotel.
 • Reis op basis van eigen vervoer (vliegen op Venetië is het meest gunstig).
 • Ontbijt en avondmaaltijden (de avondmaaltijd uitgesloten op je racedag, aangezien je dan aan het lopen bent).
 • Voorbereidende clinic in Nederland inclusief materiaaltests (Berg en Dal).
 • Een gegarandeerd startbewijs voor de Salomon Koning van Spanje Trail 9 of 10 mei 2020 (nieuw in het programma is de Ultra afstand, ongeveer 80km). Bij de pasta party op 9 mei maken we een trefpunt voor alles groepsreis deelnemers. 
 • Een functioneel loopshirt met MudSweatTrails opdruk.

 

Voer uw vraag en contactgegevens in en wij nemen contact met u op

Naam (vereist)

Email (vereist)

Telefoonnummer (vereist)

Uw vraag

Uw bericht

Onze reisvoorwaarden

De totale kosten per DEELNEMER zijn: 

 • Pakket 120 km: 750 euro
 • Pakket 80 km: 700 euro
 • Pakket 48 km: 650 euro
 • Pakket 20 km: 499 euro

De prijs is per persoon (inclusief BTW). Inbegrepen in de boekingsprijs zijn 3 overnachtingen, ontbijt, diner, t-shirt, voorbereidingstraject in Nederland en deelname aan de Koning van Spanje Trail (dit jaar ook een ultra afstand).

SUPPORTERS kunnen mee voor 389 euro euro per persoon (inclusief BTW). Het supportersaanbod is exclusief clinic / shirt / deelname Koning van Spanje Trail .

De prijs voor een EXTRA OVERNACHTING is per persoon 85 euro.

 • Deze aanbieding is geldig tot en met 31 december 2020 of tot de startbewijzen zijn uitverkocht.
 • Minimum deelname is 20 groepsleden.
 • Annulering is mogelijk tot 15 februari 2021 met 50% restitutie / 31 maart met 25%restitutie.
 • Bij annulering dienen via MudSweatTrails verkregen startnummers te worden ingeleverd.
 • Een wijziging voor het startnummer is niet mogelijk.
 • Huisdieren zijn niet toegestaan in het hotel.
 • In geval van extreme weersomstandigheden is de organisatie van de Lavaredo Ultra Trail gerechtigd de race te annuleren.
 • Aanbevolen wordt een reisverzekering af te sluiten in het geval zich een blessure of andere aangelegenheid voordoet die de deelname onmogelijk maakt. Advies is dit te controleren bij je verzekeraar! 

Informatie t.a.v. boeken

Deelnemers boeken individueel. 

Mocht je deze reis samen met iemand boeken, wil je dan de naam van je kamergenoot opgeven in het daarvoor bestemde veld in het boekingsformulier?

Kwalificatie eisen

Voor alle deelnemers gelden de onderstaande kwalificatie eisen:

De inschrijving voor alle afstanden staat open voor iedereen ouder dan 18 jaar en in het bezit van een medisch certificaat, die in ieder geval geldig is tm 28 juni 2020. Het medisch certificaat wordt later in het inschrijftraject door de organisatie opgevraagd in een format dat door de organisatie is vastgesteld.

Om aan de race deel te nemen, moet de deelnemer eerdere ervaring in de bergen hebben opgedaan, geen last van hoogtevrees hebben, zich degelijk voorbereiden en geschikte kleding hebben voor temperaturen die kunnen variëren van -5 tot + 30 graden Celsius. De organisatie heeft hiervoor een verplichte paklijst opgesteld.

Aanvullend gelden de volgende kwalificatie eisen.
Voor inschrijving voor de 120km / 5.800 km race moet de deelnemer 1 keer een 4 ITRA punten race tussen 1 januari 2018 en 30 september 2019 hebben gefinisht.
Voor inschrijving voor de 80km / 4.100 km race moet de deelnemer 1 keer een 3 ITRA punten race tussen 1 januari 2018 en 30 september 2019 hebben gefinisht.

 

Boekingsformulier

Leave a Review

Your email address will not be published.