Trailen door het land van de Reuzen

Trailen door het land van de Reuzen

Dit is een uitdagende trailrunweek over de ruige vlaktes en het spectaculaire berglandschap van Jotunheimen. We rennen van hut naar hut door dit adembenemende gebied waarbij we zelf wat schone kleren, een lakenzak en wat toiletspul op onze rug meenemen.

In de tweede helft van augustus, als de meest muggen weg zijn en het weer vaak stabile is, trailen we langs de hoogste bergen van Noorwegen in Jotunheimen, door het land van de reuzen. We rennen over de legendarische Besseggen en over de verlaten fjells van Jotunheimen. Het terrein is zeer gevarieerd met lichte berkenbossen, stenige vlaktes, woeste rivieren, fraaie bergmeren en adembenemende uitzichten. Drinkwater tappen we hier gewoon uit de kraakheldere meren en rivieren. Tijdens deze trailreis overnachten we in comfortabele berghutten en onderweg nemen we de tijd om in de hutten wat te drinken of te lunchen.

Onze reisvoorwaarden

De reisvoorwaarden voor deze trailreis worden ontleend aan de reisvoorwaarden van 360° Explore. Documentlink: Algemene reis voorwaarden 360° Explore.

Boeken

Boekingen voor de Trailreis Canyons Pyreneeën verlopen via de website van 360° Explore. Trailen door het land van de Reuzen.

Leave a Review

Your email address will not be published.