Vaartjes & Paadjes

Kajakken en Trailrunnen in Nederlands landschap

Vaartjes & Paadjes: Kajakken en Trailrunnen in Nederlands landschap

 

Beschrijving

Een dag rennen over de heuvels en ontspannen vanaf het water: MudSweatTrails biedt je met ‘vaartjes en paadjes’ dagprogramma de mogelijkheid het Nederlandse landschap op een unieke manier te beleven…

 

Het programma
We starten de dag om 9.00 uur met een kop koffie of thee aan de waterkant (omgeving Arnhem). Na een kennismaking met andere deelnemers rennen we vanaf het strandje een ontspannen ronde over de lokale heuvels.

Na ongeveer 1,5 uur Trailen is het tijd om met een Kajak in ontspannen tempo richting de heuvels van de Stuwallen te trekken. In het haventje onder aan de Stuwwallen leggen we de Kajak aan en lunchen we met elkaar aan wal.

Wandelend laten we de lunch zakken en maken we ons klaar voor het middaggedeelte van het programma: trails lopen over de grillige stuwwallen. Waarbij je de mogelijkheid hebt om te trainen in het lopen met stokken. De hoogtemetersessie is zo intensief te maken als je zelf wil, waarin je tussen de 500 en 1.000 hoogtemeters kunt maken.

Na de hoogtemetersessie varen we weer terug naar het strandje waar de dag is begonnen en genieten we samen na van deze dag heuvels en watersport. Om ongeveer 15.30 uur ronden we de dag af.

 

Wat is inbegrepen?
De kosten voor deze dag zijn 150 euro. Inclusief gebruik van de 1 persoons Kajak (met zwemvest en peddel), waterdichte tas, teststokken, koffie/thee, snack in de ochtend, gezonde lunch en drankje na afloop. De dag zal in klein gezelschap worden georganiseerd onder de dan geldende Coronamaatregelen.

 

Wat neem ik zelf mee?
Zelf zorg je voor een racevest met minimaal 1,5 liter vocht en een windjack, een reservesetje loopkleren en een handdoek. Zorg bij kouder of natter weer voor aangepaste kleding (regen- en of donsjack en een regenbroek).

 

  • De data waarop je Vaartjes en Paadjes kunt boeken zijn: vrijdag 29 mei OF zondag 7 juni OF zaterdag 13 juni.
  • Als de grens met België weer is opengesteld wordt dit programma ook in België aangeboden.

Betaling en annuleringsvoorwaarden

  • De betaling dient in zijn geheel van tevoren te worden voldaan, daarmee is de boeking definitief.
  • Bij annulering minder dan 10 dagen voorafgaande aan de activiteit bedraagt dit 50% van de inschrijfkosten. Bij annulering minder dan 48 uur voor aanvang van de activiteit dienen 100% van de inschrijfkosten te worden voldaan.
  • De kanotochten en activiteiten zijn bij bijna alle weertypen uitvoerbaar. Mocht er sprake zijn van ‘gevaarlijke weersomstandigheden’ zal er een alternatieve datum worden voorgesteld. Er vindt geen restitutie plaats.
  • Deze activiteit wordt aangeboden onder de op dit moment geldende maatregelen van het RIVM. Mochten er wijzigingen komen in deze maatregelen dan zal er een alternatieve datum worden voorgesteld. Er vindt geen restitutie plaats.

Spelregels verhuur

  • Bij aanvang van de dag worden de spelregels voor het gebruik van materialen en omgeving besproken. Bij beschadiging van de kano / reddingsvest / peddel of drybag is de huurder voor het schadebedrag aansprakelijk. Onder schade wordt tevens verstaan gevolgschade.
  • MudSweatTrails is niet aansprakelijk voor schade of ongerief – van welke aard dan ook – aan de zijde van de gebruiker.
  • De gebruiker dient zich te houden aan het plaatselijke vaarreglement.  Wij bieden zwemvesten (zonder extra kosten) aan. Het wordt aangeraden dit zwemvest te dragen. Het niet dragen van een zwemvest is op eigen risico.

Voer uw vraag en contactgegevens in en wij nemen contact met u op

Naam (vereist)

Email (vereist)

Telefoonnummer (vereist)

Uw vraag

Uw bericht

Leave a Review

Your email address will not be published.