Drenthe Trekking

Drenthe Trekking

Als de herfst op zijn hoogtepunt is, organiseren we samen met Cabiner een self-guided trekking van 3 dagen door het Hart van Drenthe. Op slechts enkele uurtjes van huis beleef je de Indian Summer in één van de mooiste en rustigste natuurgebieden van ons land. Normaal gesproken alleen overdag toegankelijk, maar in de bijzondere, off the grid cabins van Cabiner kun je nu ook overnachten midden in dit gebied. Een aantal dagen ben je weg van alles en omringd door enkel natuur waarin je urenlang kunt rennen.

In samenwerking met Cabiner en ON Running bieden we een programma van drie (loop)dagen en twee overnachtingen. Overdag ren (en/of wandel) je op eigen tempo 1 of meer routes en ‘s nachts slaap je in een Cabin midden in het gebied. Gedurende de Trekking heb je de mogelijkheid om trail/wandelschoenen uit te proberen van ON Running.

Voorwaarden

  • Inschrijving is mogelijk t/m 30 september 2020
  • Na betaling van de reissom vindt er geen restitutie meer plaats.
  • Als je deelneemt aan deze Trailrunreis ben je verplicht een reisverzekering af te sluiten die deze buitensport activiteit dekt. Je kunt daarvoor terecht bij de Nederlandse Klim en Bergsportvereniging, de ITRA of je verzekeringsagent raadplegen.
  • We adviseren je een verzekering af te sluiten die de situatie dekt dat zich een blessure, ziekte of andere aangelegenheid voordoet die je deelname onmogelijk maakt.

Voer uw vraag en contactgegevens in en wij nemen contact met u op

Naam (vereist)

Email (vereist)

Telefoonnummer (vereist)

Uw vraag

Uw bericht

Excuses, de kaartverkoop voor dit event is gesloten, omdat het event reeds verlopen is.

 

 

 

 

 

Leave a Review

Your email address will not be published.