Graatjes-Paadjes tour Zwitserland

Graatjes & Paadjes

“Das Hardergrat Special”

Een unieke trailrunreis over Zwitserlands mooiste graatjes en meest prachtige paadjes.

Tik “Hardergrat” in in je zoekmachine en een van de mooiste graten in de Alpen spat van je scherm…en wij gaan hem trailen! Kilometers en kilometers lang strekt hij zich voor ons uit. Soms smal, soms steil, soms snel, soms technisch, maar altijd dat fenomenale uitzicht. En dat is nog maar dag 1…

De dagen erna volgt nog meer spectaculairs: we gaan zwemmen in een bergmeer, pakken de stoomboot naar de Giessbach watervallen, maken een dikke VK naar Axalp, beklimmen de bijna 3000 meter hoge Schwarzhorn, pakken de Faulhorn ook nog ‘even’ mee, volgen de bergkam via Schynigge Platte en dalen af naar Interlaken

Een reis als deze is nog niet eerder georganiseerd: we nemen je mee naar technische graatjes, azuurblauwe meren en adembenemende vergezichten. We trailen over de mooiste paden van Zwitserland en gaan steil klimmen en dalen. In de 4 loopdagen leg je maar liefst 100 kilometer af met 7800 D+/D-(!). We slapen onder andere in berghotels en onze bagage wordt vervoerd.

De reis is in handen van een International Mountain Leader en twee ervaren MST-begeleiders. De reisdata zijn 2-7 augustus. Voor deze reis is het belangrijk dat je vrij bent van hoogtevrees en niet terugdeinst voor technische trails.

 

Voer uw vraag en contactgegevens in en wij nemen contact met u op

Naam (vereist)

Email (vereist)

Telefoonnummer (vereist)

Uw vraag

Uw bericht

Onze reisvoorwaarden

Deze reis is mogelijk voor XXX Euro (bedrag inclusief BTW). Deze aanbieding is geldig tot en met 28 februari 2019 of tot het aantal plekken is uitverkocht.

  • Het minimum aantal deelnemers is 10 groepsleden (peildatum 28 februari).
  • Na overboeking van de reissom is deelname definitief.
  • Voor de reis geldt een maximum aantal deelnemers van 15, op volgorde van binnenkomst van de aanmelding.
  • Annulering is mogelijk tot 30 maart met 50% restitutie. Daarna vindt geen restitutie meer plaats.
  • Deze reis wordt aangeboden onder de leveringsvoorwaarden van de ANVR.
  • Aanbevolen wordt een reisverzekering af te sluiten in het geval zich een blessure of andere aangelegenheid voordoet die de deelname onmogelijk maakt. Controleer of dit is gedekt door jouw verzekeraar.
  • Wijziging of annulering van de door de reiziger geboekte vlucht vindt buiten de verantwoordelijkheid van MudSweatTrails plaats. Restitutie op het geboekte reispakket is dan ook niet mogelijk. Advies is een reisverzekering inclusief annuleringsverzekering af te sluiten.

Boeken

Boekingen voor deze trailreis verlopen via de website van 360° Explore.

 

Leave a Review

Your email address will not be published.