Micro Trail Break Ardennen

Er even tussenuit in ander terrein… Met de Micro Trail Break willen we liefhebbers van fijne paadjes de mooiste Trails in de Ardennen laten ervaren. Twee dagen trailen, gezond en lekker eten, overnachten in Ardenner landhuis op prachtige locatie én gezelligheid met mede-trailers. Kies een overnachting in het Paasweekend (van 29 maart t/m 1 april) en geniet van het voorjaar dat dan in de Ardennen ontspringt.

Voer uw vraag en contactgegevens in en wij nemen contact met u op.

Naam (vereist)

Email (vereist)

Telefoonnummer (vereist)

Uw vraag (vermeld a.u.b. de trailreis)

Uw bericht

Onze prijzen en voorwaarden

  • Maximum deelname is 8 groepsleden; minimum deelname is 4.
  • De betaling geschiedt dmv I-Deal. Na betaling van de reissom is deelname definitief.
  • Annulering is mogelijk tot 15 februari 2024 met 50% restitutie. Daarna vindt geen restitutie meer via MudSweatTrails plaats.
  • Huisdieren zijn niet toegestaan in ons verblijf.
  • Aanbevolen wordt een reisverzekering af te sluiten in het geval zich een blessure of andere aangelegenheid voordoet die de deelname onmogelijk maakt.
  • Bij afmelding door blessure (aangetoond dmv indicatie van een specialist) kan een verklaring vanuit de MudSweatTrails worden gestuurd ten behoeve van de reisverzekering.

Boeken

Kies uit de volgende data: 29-30 maart, 30-31 maart, 30 maart – 1 april. Maak hierbij de keus tussen een vierpersoonskamer of een tweepersoonskamer.

Excuses, de kaartverkoop voor dit event is gesloten, omdat het event reeds verlopen is.

 

Leave a Review

Your email address will not be published.