Trainingsweekend Stoumont

Beschrijving

Een combinatie van trailen, gezonde voeding (bereid door onze eigen kok), krachtoefeningen, inspirerende presentaties, sociale verbinding en zwembad/sauna op prachtige locatie (Ardennen) in zeer comfortabele houten lodge.

Stevig trainen in uitdagend terrein is de kern. Daaromheen is het programma aangevuld met krachtsessies en interessante lezingen. Alle maaltijden zijn huisgemaakt en na elke training is er ruimte voor ontspanning in het spa-gedeelte van de lodge.

 

Bij deze reis is het mogelijk je CO2 uitstoot te compenseren. Een bijdrage hiervoor kun je invullen in het boekingsformulier. Lees meer.. Mudsweattrails samenwerking Trees for All

Onze prijzen en voorwaarden

  • Deze aanbieding is geldig tot en met 31 maart 2022 of tot de deelnameplaatsen zijn uitverkocht.
  • Maximum deelname is 20 groepsleden; minimum deelname is 12.
  • De betaling geschiedt dmv I-Deal. Na betaling van de reissom is deelname definitief.
  • Annulering is mogelijk tot 15 september met 50% restitutie. Daarna vindt geen restitutie meer via MudSweatTrails plaats.
  • Huisdieren zijn niet toegestaan in ons verblijf
  • Aanbevolen wordt een reisverzekering af te sluiten in het geval zich een blessure of andere aangelegenheid voordoet die de deelname onmogelijk maakt.
  • Bij afmelding door blessure (aangetoond dmv indicatie van een specialist) kan een verklaring vanuit de MudSweatTrails worden gestuurd ten behoeve van de reisverzekering.

Voer uw vraag en contactgegevens in en wij nemen contact met u op

Naam (vereist)

Email (vereist)

Telefoonnummer (vereist)

Uw vraag (vermeld a.u.b. de trailreis)

Uw bericht

Boeken

Excuses, de kaartverkoop voor dit event is gesloten, omdat het event reeds verlopen is.

Leave a Review

Your email address will not be published.