UTMB trailreis

In de voetsporen van de UTMB

Welke trailrunner droomt er niet van, hardlopen om het immense Mont Blanc massief. In een week volgen we globaal de route van de legendarische UTMB race onder leiding van een International Mountain Leader. De route is ongeveer 170 km, met dag afstanden tussen de 20 en 29 kilometer. We rennen over smalle paden met een weids panorama, we klimmen naar hoge besneeuwde passen en snellen door geurende bloemenvelden. De Mont Blanc is nooit ver weg. Je moet wel van een beetje afzien houden, maar dan word je rijkelijk beloond tijdens deze grandioze trailweek!

 

Onze prijzen en voorwaarden

Deze reis is mogelijk voor 1.275 Euro (bedrag inclusief BTW). Deze aanbieding is geldig tot en met 28 februari 2019 of tot het aantal plekken is uitverkocht.

  • Het minimum aantal deelnemers is 12 groepsleden (peildatum 28 februari).
  • Na overboeking van de reissom is deelname definitief.
  • Voor de reis geldt een maximum aantal deelnemers van 18, op volgorde van binnenkomst van de aanmelding.
  • Annulering is mogelijk tot 30 maart met 50% restitutie. Daarna vindt geen restitutie meer plaats.
  • Deze reis wordt aangeboden onder de leveringsvoorwaarden van de ANVR.
  • Aanbevolen wordt een reisverzekering af te sluiten in het geval zich een blessure of andere aangelegenheid voordoet die de deelname onmogelijk maakt. Controleer of dit is gedekt door jouw verzekeraar.
  • Wijziging of annulering van de door de reiziger geboekte vlucht vindt buiten de verantwoordelijkheid van MudSweatTrails plaats. Restitutie op het geboekte reispakket is dan ook niet mogelijk. Advies is een reisverzekering inclusief annuleringsverzekering af te sluiten.

Voer uw vraag en contactgegevens in en wij nemen contact met u op

Naam (vereist)

Email (vereist)

Telefoonnummer (vereist)

Uw vraag

Uw bericht

Boeken

De ticketprijs is vastgesteld op 1275 Euro.

U kunt nu voor registreren op de UTMB trailreis vanuit Chamonix door middel van een aanbetaling. De aanbetaling is 25 % van de hoofdsom.

Indien u gebruik maakt van de voor registratie zal uw reservering per 1 maart 2019 worden overgezet naar een volledige registratie en krijgt u bericht om het restant bedrag te voldoen.

U heeft ook de keuze de totale reis nu af te nemen.

 

  • Trailreis

Leave a Review

Your email address will not be published.