Tour Category: Self guided trails

Drenthe Trekking
Tour
3 dagen, data: 18 jan t/m 20 jan

Drenthe Trekking

In samenwerking met Cabiner bieden we een programma van drie (loop)dagen en twee overnachtingen. Overdag ren (en/of wandel) je op eigen tempo 1 of meer routes en ‘s nachts slaap je in een Cabin midden in het gebied.

King Dachstein Trail
Tour
6 dagen (5 nachten), data tussen juni en september 2021

King Dachstein Trail

Onze route ‘King Dachstein Trail’ bied je de mogelijkheid om in zes dagen (vier loopdagen) deze bijzondere regio maximaal te ontdekken. Je loopt in totaal 117km met daarbij 5.850 hoogtemeters. Wij organiseren de overnachtingen (deels in berghutten), alle routeinformatie vooraf en zorgen voor lokale support op locatie. Enige wat je zelf regelt is je vervoer naar Salzburg (wij kunnen je hierin adviseren) en het lopen van de etappes. Je kunt de reis individueel boeken of met loopvrienden.

TransLanzarote
Tour
8 dagen (7 nachten), kies zelf je data!
2-12 personen

TransLanzarote

MudSweatTrails introduceert een nieuw trail concept: een self guided traverse over veelzijdig, zonnig en vulkanisch Lanzarote in 5 etappes. Wij sturen je voorafgaand aan je trip een roadbook, de gpx-bestanden en alle benodigde informatie. Jij loopt met je trailmaatjes zelfstandig de door ons ontworpen routes en overnacht in authentieke locaties die wij voor je boeken.