TransLanzarote

TransLanzarote

MudSweatTrails introduceert een nieuw trail concept: een self guided traverse over veelzijdig, zonnig en vulkanisch Lanzarote in 5 etappes. Wij sturen je voorafgaand aan je trip een roadbook, de gpx-bestanden en alle benodigde informatie. Jij loopt met je trailmaatjes zelfstandig de door ons ontworpen routes en overnacht in authentieke locaties (inclusief ontbijt) die wij voor je boeken. Tijdens je trip kun je rekenen op support van onze lokale gidsen: zij regelen de transfer van / naar het vliegveld, zorgen voor het bagagetransport naar elke locatie (je loopt dus alleen met je racevest) en zijn er voor advies en, indien nodig, hulp onderweg.

Deze self guided tour kan geboekt worden voor 2 – 12 personen. Jullie boeken zelf je vlucht en wij regelen de rest. Aan het eind van de week staat de teller op 143 kilometer, 4200 positieve hoogtemeters, een hoge dosis Vitamine D en een grote Trailervaring rijker! De etappes zijn tussen de 25 en 34 km per dag. Je ontvangt van ons de basisroutes: in overleg is aantal kilometers/hoogtemeters aan te passen. Perfect als training of in voorbereiding op een multi stage race!

Onze voorwaarden en prijzen

  • Deze reis is mogelijk voor 2 tot 12 personen, gedurende het hele jaar (vanaf 695 euro per persoon)
  • Na betaling vindt geen restitutie meer plaats
  • Aanbevolen wordt een reisverzekering af te sluiten in het geval zich een blessure of andere aangelegenheid voordoet die de deelname onmogelijk maakt. Controleer of dit is gedekt door jouw verzekeraar.
  • Wijziging of annulering van de door de reiziger geboekte vlucht vindt buiten de verantwoordelijkheid van MudSweatTrails plaats. Restitutie op het geboekte reispakket is dan ook niet mogelijk. Advies is een reisverzekering inclusief annuleringsverzekering af te sluiten.
  • Bagagetransport en transfer van / naar vliegveld is inclusief
  • 7 overnachtingen en ontbijt (Alleen op het eilandje La Graciosa regel je eigen ontbijt. Hier zijn meerdere mogelijkheden voor)

Je ontvangt vooraf een road book, de gps-bestanden en alle benodigde informatie.

Buiten de reissom

  • Vliegticket naar Lanzarote (Arrecife, bijvoorbeeld vanaf Eindhoven te boeken voor 75 euro retour);
  • Lunch en avondeten.

Voer uw vraag en contactgegevens in en wij nemen contact met u op

Naam (vereist)

Email (vereist)

Telefoonnummer (vereist)

Uw vraag

Uw bericht

Vul het onderstaande formulier in met daarin de data waarop je graag de TransLanzarote wil afleggen. Wij checken zo spoedig mogelijk de beschikbaarheid van de locaties en reageren dan direct.

Your Name (required)

Your Email (required)

Number of runners (2-12) (required)

Do you need a GPS?

Your Surname (required)

Your Phone number (required)

Your Country (required)

T-shirt size of ALL runners

Preferred date of arrival

Preferred date of departure

Name In Case of Emergency (required)

ICE Email (required)

Surname In Case of Emergency (required)

ICE Phone number (required)

  • SELF GUIDED TRAIL

Leave a Review

Your email address will not be published.