King Dachstein Trail

KING DACHSTEIN TRAIL

Self Guided Stage run in Trailrunning Paradijs Salzkammergut (Oostenrijk)

Onze route ‘King Dachstein Trail’ bied je de mogelijkheid om in zes dagen (vier loopdagen) deze bijzondere regio maximaal te ontdekken. Je loopt in totaal 117km met daarbij 5.850 hoogtemeters. Wij organiseren de overnachtingen (deels in berghutten), alle routeinformatie vooraf en zorgen voor lokale support op locatie. Enige wat je zelf regelt is je vervoer naar Salzburg (wij kunnen je hierin adviseren) en het lopen van de etappes. Je kunt de reis individueel boeken of met loopvrienden.

Naast fantastische trails ontdek je ook de Oostenrijke gastvrijheid en gastronomie. Je bagage wordt vervoerd en je slaapt in diverse berghutten, waar ontbijt en avondeten wordt verzorgd. Je kunt de route self-guided lopen of met een gids. Uiteraard wacht je een beloning na het finishen van de uitdagende etappes!

De stage run vindt plaats in het decor rondom de hoogste top van de Salzburger Alpen: the mighty Dachstein – 2995 meters hoog. Dit prachtige bergmassief bevindt zich in het indrukwekkende landschap van de regio Hallstatt en Salzkammergut, met recht een UNESCO Werelderfgoed regio. Alles wat Oostenrijk aan natuurpracht te bieden heeft, vind je in deze regio: bergweiden, kloofachtige dalen, adembenemende graatjes, tientallen meren, romantische beekjes, prachtige bossen en imposante bergen. Kortom: een schilderachtig berglandschap; een lust voor het oog!

De etappes zijn tussen de 20 en 34km per dag en elke dag zijn er mogelijkheden om de route in te korten.

Data: zelf in te plannen vanaf 25 juni t/m september 2022. Vul het aanvraagformulier in bij de optie ‘Boeken’ en wij checken direct beschikbaarheid.

Lees hier de ervaring van deelnemers Aldo en Anouk: Interview King Dachstein Trail

Onze voorwaarden en prijzen

  • De reis is mogelijk voor 2 tot 12 personen. De kosten bedragen 1025 euro. Neem contact met ons op om de kosten voor een eenspersoonskamer op te vragen.
  • Na betaling van de reissom vindt er geen restitutie meer plaats.
  • Als je deelneemt aan deze Trailrunreis ben je verplicht een reisverzekering af te sluiten die deze buitensport activiteit dekt. Je kunt daarvoor terecht bij de Nederlandse Klim en Bergsportvereniging, de ITRA of je verzekeringsagent raadplegen.
  • We adviseren je een verzekering af te sluiten die de situatie dekt dat zich een blessure, ziekte of andere aangelegenheid voordoet die je deelname onmogelijk maakt.
  • Wijziging of annulering van de door de reiziger geboekte reis (bijvoorbeeld: vlucht of treinreis) vindt buiten de verantwoordelijkheid van MudSweatTrails plaats. Restitutie op het geboekte reispakket is dan ook niet mogelijk. Advies is een reisverzekering inclusief annuleringsverzekering af te sluiten.

 

 

Voer uw vraag en contactgegevens in en wij nemen contact met u op

Naam (vereist)

Email (vereist)

Telefoonnummer (vereist)

Uw vraag (vermeld a.u.b. de trailreis)

Uw bericht

De reis is op basis van een tweepersoonskamer. De kosten hiervoor bedragen 750 Euro.

Naam (vereist)

e-mail (vereist)

Aantal lopers (2-12) (vereist)

Achternaam (vereist)

Telefoon nummer

Land (vereist)

Voorkeur voor jouw dag van aankomst

Voorkeursdag voor jouw vertrek

Naam in geval van noodgevallen (In Case of Emergency) (vereist)

ICE E-mail (vereist)

ICE telefoonnummer (vereist)

Leave a Review

Your email address will not be published.