Diagonal de Mallorca

Trailreis Mallorca

Zomer in de herfstvakantie? Ga met ons mee naar Mallorca! In 7 dagen verkennen we het eiland in een diagonaal. We slapen op 2 verschillende locaties en starten onze dagtocht elke keer op een andere plek. We starten in het noordwesten van Mallorca, lopen dwars door het Tramuntana gebergte en eindigen in het zuidwesten van het eiland. De reis bestaat uit 6 etappes tussen de 15 en 34 km lang met een gemiddelde van 850 hoogtemeters per dag. Het terrein is bergachtig en zeer afwisselend; van gruis- en rotspaden tot de beroemde pedra en sec wegen. In totaal lopen we in deze week zo’n 160 kilometer met  5000 hoogtemeters.

Onze prijzen en voorwaarden

Deze reis is mogelijk op basis van een 2 persoonskamer voor 945 euro (bedrag inclusief BTW). Deze aanbieding is geldig tot en met 20 februari 2019 of tot het aantal plekken is uitverkocht.

  • Het minimum aantal deelnemers is 12 groepsleden.
  • Na overboeking van de reissom is deelname definitief.
  • Voor de reis geldt een maximum aantal deelnemers van 18, op volgorde van binnenkomst van de aanmelding.
  • Annulering is mogelijk tot 30 april 2019 met 50% restitutie. En tot 1 augustus 2019 met 25% restitutie. Daarna vindt geen restitutie meer plaats.
  • Aanbevolen wordt een reisverzekering af te sluiten in het geval zich een blessure of andere aangelegenheid voordoet die de deelname onmogelijk maakt. Controleer of dit is gedekt door jouw verzekeraar.
  • Wijziging of annulering van de door de reiziger geboekte vlucht vindt buiten de verantwoordelijkheid van MudSweatTrails plaats. Restitutie op het geboekte reispakket is dan ook niet mogelijk. Advies is een reisverzekering inclusief annuleringsverzekering af te sluiten.

Voer uw vraag en contactgegevens in en wij nemen contact met u op.

Naam (vereist)

Email (vereist)

Telefoonnummer (vereist)

Uw vraag

Uw bericht

Boeken

De ticketprijs is vastgesteld op 945 Euro.

 

 

  • Trailreis

Leave a Review

Your email address will not be published.