Veluwe Trekking

Self-guided tweedaagse

Toe aan een nieuw avontuur of uitdaging?

Self-guided Veluwe Trekking: in twee dagen zwerven over alle mooie plekken die de Veluwe te bieden heeft

Op een zelf gekozen datum* traverseren jij en je trailmaatje de Veluwe. De dagafstanden zijn 55 km per dag, in totaal dus 110 kilometer. De tocht start in Hulshorst (aan de bovenkant van de Veluwe) en loopt via mooie passages van de Veluwe (o.a. Radio Kootwijk en het Deelerwoud) via Nationaal Park Veluwezoom naar de finish in Arnhem (onderkant van de Veluwe).
De overnachting vindt plaats in Loenermark, waar je kunt herstellen van dag 1 en je weer kunt opladen voor dag 2. Optioneel is het boeken van een voorovernachting in Hulshorst (voor aanvang van dag 1).

De tocht wordt gelopen op basis van eigen GPS. Tijdens de tocht dien je je eigen bagage mee te nemen (op de overnachtingslocatie is beddengoed en handdoeken aanwezig; ook de maaltijden worden verzorgd). Vooraf ontvang je van ons de gpx-bestanden en een roadbook met interessante informatie voor onderweg. Finishers ontvangen op hun huisadres een finishmedaille en routeposter als aandenken aan de trekking.

*NB Plan je Veluwetrekking bij voorkeur buiten het broedsseizoen, dus tussen 1 september en 15 maart.

Onze voorwaarden en prijzen

  • Deze reis is mogelijk vanaf 2 personen, gedurende het hele jaar en dient in ieder geval 10 dagen voor vertrekdatum te worden geboekt om plek in de accommodatie te kunnen garanderen.
  • De Veluwetrekking kun je boeken tegen een tarief van 149 euro per persoon. Dit is op basis van een tweepersoonskamer met een bezetting van twee personen. Wil je als 1 persoon boeken dan geldt hiervoor een meerprijs (op te vragen via veluwetrekking@mudsweattrails.nl).
  • Je ontvangt vooraf een roadbook (geplastificeerde kaart met routeinformatie), de gps-bestanden en alle benodigde informatie. De overnachting halverwege hebben we voor je geboekt. Deze is inclusief diner op de aankomstdag en ontbijt de volgende dag. Bij de finish in Arnhem-Centraal kun je gebruik maken van een Italiaanse take away finishmaaltijd.
  • Deelnemers aan de Veluwetrekking kunnen tegen gereduceerd tarief van 15 euro deelnemen aan de online gps training.
  • Na boeking vindt geen restitutie meer plaats. Aanbevolen wordt een reisverzekering af te sluiten in het geval zich een blessure of andere aangelegenheid voordoet die de deelname onmogelijk maakt. Controleer of dit is gedekt door jouw verzekeraar.

Buiten de reissom

  • Reis naar de startlocatie in Hulshorst en vanaf de finish in Arnhem-Centraal weer richting huis.
  • Lunch tijdens je loopdagen.

Voer uw vraag en contactgegevens in en wij nemen contact met u op

Naam (vereist)

Email (vereist)

Telefoonnummer (vereist)

Uw vraag (vermeld a.u.b. de trailreis)

Uw bericht

Mail je voorkeursdatum naar veluwetrekking@mudsweattrails.nl
Na bevestiging kun je hier je ticket boeken.

NB. Plan je Veluwetrekking bij voorkeur buiten het broedsseizoen, dus tussen 1 september en 15 maart.

Excuses, de kaartverkoop voor dit event is gesloten, omdat het event reeds verlopen is.

 

Leave a Review

Your email address will not be published.